Znajdź swój przepis na wołowinę!

Wyszukaj dania do rodzaju mięsa

CZĘŚĆ NA CO?
Antrykot befsztyk, rozbratel, zrazy
Flaki (przedżołądki) gotowanie
Głowizna pulpety
Goleń przednia wywary, bulion, zupa
Goleń tylna wywary, bulion, zupa
Kark wywary, drobne części na gulasz, potrawki
Kości bulion, rosół, 
Krzyżowa zraz, befsztyk, pieczeń
Ligawa duszenie i pieczenie
Łata rosół, bulion, gulasz
Łopatka mielone, gulasz, pieczeń duszona, sztufada, rolada, klops, zrazy mielone, 
Mostek bulion, rosół, mielone, potrawy duszone
Nerki duszenie
Nogi garmażeria - galaretka
Ogon wywary, zupy
Ozór gotowanie
Polędwica mięso kotletowe, steki, pieczeń
Rostbef mięso kotletowe, steki, pieczeń
Rozbratel mięso kotletowe, steki, pieczeń
Serca duszenie
Skrzydło klops, zrazy, kotlety mielone
Szponder wywary, bulion, rosół, zupy, gulasz
Szyja wywary i mieso mielone
Udziec duszenie, pieczenie
Wątroba smażenie
Zrazowa dolna zrazy, pieczeń, rolada, sztufada, 
Zrazowa górna zrazy, pieczeń, rolada, sztufada, 
301 Moved Permanently

301

Moved Permanently

The document has been permanently moved.