Szukaj w przepisach:

Wyszukaj najlepszy rodzaj mięsa do określonego dania

Dowiedz się jak kupować i przygotowywać wołowinę

Przepisy

Bulion wołowo-cielęcy

Czas przygotowania: 20 minut,
Gotowanie: 5-6 godzin,
Ekstrakt (koncentrat) bulionu: dodatkowo gotowany kilka godzin

Trudność: 

Flaki wołowe podawane z pulpetami

Czas przygotowania pulpetów: 15 minut,
Gotowanie arkusza flaków: 3 godziny,
Gotowanie potrawy: 40 minut

Trudność: 

Antrykot wołowy smażony

Czas marynowania w zaprawie: doba
Przygotowanie: 30 minut
Smażenie: 20 minut

Trudność: 

Barszcz czysty na rosole i na kwasie buraczanym

Czas przygotowania: do 4 dni,
Gotowanie: 10 minut

Trudność: 

Barszcz  czerwony kresowy zabielany kwaśną śmietaną

Czas przygotowania: 15 minut
Gotowanie: 1 godzina

Trudność: 
301 Moved Permanently

301

Moved Permanently

The document has been permanently moved.