O kampanii

Kalendarium wystaw hodowlanych

kalendarium wystaw hodowlanych

Nasi Partnerzy

Książka kucharska z przepisami z wołowiny

Na zlecenie PZHiPBM  w trakcie trwania kampanii ODKRYJ DOBRE POLSKIE MIĘSO 2012 została wydana książka kucharska pt.: "Wołowina Kulinarna - co należy o niej wiedzieć i jak należy ją przyrządzać”.
Autorami książki są:

  • prof. dr hab. Andrzej Pisula
  • mistrz kuchni Marcin Suchenek
  • mistrz kuchni Marcin Sasin
  • zdjęcia Maciej Duszka i Marek Soczewka
  • koterkta merytoryczna – prof. dr hab. Zbigniew Duda

Wydawnictwo zawiera rzeteln wiedzę na temat wołowiny, jej przechowywania i obróbki, a także przepisy na dania z wołowiny przyrządzone przez mistrzów kuchni.
W zakładce Wypowiedzi ekspertów znajduje się fragment publikacji. Zapraszamy do lektury.

301 Moved Permanently

301

Moved Permanently

The document has been permanently moved.